första advent

första advent idag, mysigt! fixade lite fika till mig och min fina. jag längtar till jul.. och hoppas innerligt att snön kommer snart!


London baby!

för att sammanfatta de senaste två dagarna här behöver man bara ett ord: shopping!

jag har shoppat mina efterlängtade Hunterstövlar (800 kr här istället för 1249 kr hemma!), ett par vinterstövlar och gått loss på primark. lovely!

Oxford street upp och ner, upp och ner :) ..det blir mycket promenerande då jag är för snål för att betala tunnelbanan. idag gick jag en timme med allt jag shoppat för att komma "hem".

förutom shopping har jag hunnit med att gå på inspelningen av The Graham Norton Show samt på en föreställning på Lonis skola, kul!


underbara blogg.se

inlägget som jag skrev i onsdags kunde jag inte publicera förrns nu.. bara så ni vet :)


London baby, dag 1

jag landade på stansted 08.05 lokal tid i morse, 15 min före utsatt tid. resan gick smidigt och bra, det enda jag har att klaga på är att jag frös som sjutton på planet och därför inte sov riktigt lika bra som vanligt (note to self: det drar vid nödutgången).

väl på engelsk mark hittade jag snart bussen mot stan. till min stora lycka fanns gratis wifi på bussen! perfekt att roa sig med :)

vi tog det lugnt en stund hos Loni och begav oss sedan till Harrods för att kolla julsaker. kan väl lugnt säga att det var jul där..! myyysigt, men en aning tidigt för min smak.

vi tog en promenad därifrån till Piccadilly och Leicester square där jag åt min obligatoriska Ben & Jerry's :)

nu blir det en lugn kväll hemma för att ta igen förlorad sömn.


London baby!

står och väntar vid gaten på skavsta.. nu blir det London!!


måla måla

cocktailfest hos C i fredags. bra drag men nyktert för min del. mocktails funkar det med! :) ..lite drinkkänsla måste man behålla!

resten av helgen spenderades på landet med målning. jag stod inne i vårt nya fina hus och målade brädor :)
fina V var helt underbar och körde ut i lördags kväll så att vi kunde ses. myyyys!!


trevliga middagar

jag o E var ute o käkade förra veckan. det blev sushibuffé, asiatisk buffé och mongolisk buffé, mycket gott! .. o vi var mycket mätta när vi gick därifrån. vi kom fram till att vi ska försöka testa en ny restaurang varje månad.. få lite bättre koll på Stockholm helt enkelt!

E har ett väldigt gulligt o annorlunda sätt att äta sushi. "fel" nummer 1 är att äta med kniv och gaffel. "fel" nummer 2 är att ta en bit laxsushi och en bit avokadosushi på samma tugga (skära en bit av varje med besticken). jag tyckte det var himla charmigt! :)


lite folk

vad lite folk det är i tunnelbanan idag.. jag vill också vara ledig!!


folk är grisiga!

jag jobbar på en konferensanläggning. när folk är på konferens verkar det som om de tror att de kan bete sig hur som helst och jag slutar aldrig att förvånas över hur grisiga folk är.

ett exempel tycker jag är lite värre än de andra. och sorgligt nog har det inte bara hänt en gång. någon tar en melonskiva bland den uppskurna frukten, äter upp den och lägger sedan tillbaka skalet som de tuggat på på fatet! hur tänker man då?!

dessutom verkar man inte kunna inse att kaffemuggar GÖR avtryck på kritvita dukar, man verkar tro att man kan slänga vad som helst på golvet, man är girig och man låtsas gärna som ingenting om man spiller eller har sönder något.

beter sig folk verkligen så hemma?


huset är här!

04.45 i morse ringde klockan. upp, duscha, klä på sig o så ut med kudden i bilen för att fortsätta sova. (jag sover överallt och är allt annat än en morgonmänniska!)

jag vaknade efter vad som kändes som en kvart (det har aldrig gått så fort att åka till landet, snacka om trött!) till utsikten av en stor lastbil fylld av vårt nya hus.

och vad snabba de är! innan klockan 7 var tre väggar redan på plats! nu när jag åkte var alla väggar ditsatta plus en hel del takstolar. jag tror att det kommer att bli superbra det här!

ikväll och i helgen ska det målas.. det kommer att bli rött och fint! hade velat stanna, men jobbet kallar..


krångel

varför ska blogg.se-appen krångla så så fort man försöker få med lite bilder?! connection timed out, could not load picture.. gaah!

tar man åtta månader på sig att släppa skiten kan man väl åtminstone se till att den fungerar??

dessutom tycker jag att det är dåligt att det inte blir mellanrum mellan bilderna man laddar upp (har justerat detta i efterhand på datorn på många inlägg) och att man inte kan varva text och bild.

gillar inte!


regionaltåg

inte visste jag att regionaltågen är så moderna nuförtiden. känns riktigt fräscht.. och jag tror att det finns en övervåning också!

det var länge sen jag åkte riktigt tåg. pendeltåg räknas inte.

nu är jag på väg från landet till stan för att jobba lite. tog ledigt på förmiddagen för att vara med när huset kom. riktigt häftig känsla!


RSS 2.0